Vecini: starul lui Karl Kennedy, Alan Fletcher, despre ultimul rămas bun, despre un posibil spin-off al turneului de telenovele din Marea Britanie și conținutul cutiei sexuale a lui Karl și Susan | Ents & Arts News

A fost ora ceaiului pentru generații, casa lui Kylie Minogue și Margot Robbie înainte de a deveni mega vedete, strada care ne-a oferit întoarcerea lui Harold Bishop din morți și visul Bouncer și unde vecinii buni au devenit prieteni buni.

În timp ce telenovela s-a mutat de la BBC la Channel 5 și a pierdut telespectatori din Marea Britanie de-a lungul anilor, pentru cei care au crescut în anii 80 și 90 a fost încă mai mult decât o emisiune TV.

Relația lui Paul cu sora geamănă a soției sale – surprins de monitorul pentru bebeluși! – și Todd a fost ucis în drumul său pentru a o salva pe Phoebe de la avort, tornadă și accident de avion în ultimii ani, Vecini a adus melodrame tipice de telenovele, tragedii și aventuri sexy, dar ca un văr australian mai însorit și mai plin de farmec pentru omologii săi britanici.

Imagine:
Câți foști locuitori ai străzii Ramsay poți numi? Foto: Fremantle Media/Shutterstock

În timp ce ecranul de argint și dramele rafinate sunt apreciate de critici, marea majoritate nu va vedea niciodată telenovele de dragoste create cu publicul lor. Personajele sunt o constantă în viețile noastre, fețele (în mare parte) prietenoase invitându-ne în suișurile și coborâșurile lor și oferind subiecte fierbinți pentru locul de joacă și, să fim sinceri, prinderi la birou.

Și nimeni mai mult decât Dr. Karl Kennedy, interpretat de Alan Fletcher. După 28 de ani petrecuți în Erinsborough, el și soția sa de pe ecran Susan (interpretată de Jackie Woodburne) sunt oficial cei mai bătrâni locuitori ai străzii Ramsay.

În ciuda aventurilor Dr. Karl – cine poate uita palma lui Susan? – și copil nelegitim și Investiție recentă îndoielnică, el și Susan rămân împreună și el este, probabil, cel mai iubit star al vecinilor. Nu numai că a iubit pe ecran, ci și-a construit o bază de fani ca muzician – mai întâi cu trupa sa Waiting Room și acum, în timp ce se pregătește să lanseze primul său album solo.

În timp ce ne pregătim de final (show), cu cine mai bine să vorbim pentru a ne lua rămas bun de la Ramsay Street?

„Vom termina de filmat scenele finale pe 10 iunie”, spune Fletcher (nu uitați să-i spuneți așa, dorința de a scrie Dr. Karl este puternică). „Sunt în pauză cu Neighbours acum până la jumătatea lunii mai, așa că mă voi întoarce și voi face ultimele patru săptămâni ale spectacolului, care promit să fie – asta este o declarație mare – posibil cele mai bune episoade Neighbours făcute vreodată. , pentru că avem mulți oaspeți care se întorc.

„Va fi un uragan și cred că fanilor le va plăcea”.

Până acum, Harold Bishop (interpretat de Ian Smith) a fost confirmat să revină, spune el, și sunt multe altele. Ne putem aștepta ca Kylie și Jason să-i aducă înapoi pe Scott și Charlene, poate și pe Margot Robbie sau chiar și pe Russell Crowe? Și poate Fletcher să dezvăluie orice cum se va termina? Sigur că toate acestea nu au putut fi un vis, în stil Dallas? Sau s-ar putea termina cu un atac T-Rex, precum Byker Grove? (Da într-adevăr).

Jason Donovan și Kylie Minogue ca Scott și Charlene în Neighbours
Imagine:
Ultimul episod din Neighbours va fi difuzat în această vară. Ar putea fi o întoarcere a lui Scott și Charlene la orizont?

„Ei bine, mi-ar plăcea [give a spoiler], dacă aș ști”, spune Fletcher. „Iată chestia… Nu pot să-ți spun ceva ce nu știu. Cerneala inca se usuca pe acest ultim episod, au asteptat sa o scrie cat mai mult pentru ca nu stiau cine se intoarce…si acum o tin atat de bine pazita.

“Este atât de secret, încât nu știu când voi afla. Presupun că… cu trei săptămâni înainte să se întâmple și scenariul meu să ajungă în căsuța de e-mail. Așa că s-ar putea să fiu furtun și să te numesc așa.” (Evident că Sky News este dornic de asta).

„Bănuiesc că oricare ar fi ultima scenă, toată lumea va apărea și va umple studioul”, spune el. „S-a mai întâmplat când actorii au părăsit spectacolul, unde își filmează ultima scenă și s-ar putea să fie doar doi oameni pe platou, știi, care discută despre dragostea lor, și sunt 150 de oameni în studio, în întuneric, care așteaptă. pentru ca scena să se termine.

“Va fi uimitor, știu că va fi. Va fi atât de emoționant. Cred că mulți oameni nu vor ști ce să spună. Nu vor ști ce să facă. Va fi, ce facem noi. Fă acum?”

Karl și Susan se mută în Marea Britanie?

Alan Fletcher și Jackie Woodburne, alias Dr. Karl și Susan Kennedy de la Neighbours.  Foto: FremantleMedia LTD
Imagine:
Karl și Susan sunt cei mai bătrâni locuitori ai străzii Ramsay. Foto: FremantleMedia LTD

Ca personaje atât de populare, s-a gândit vreodată să prezinte un spin-off Karl și Susan? „Ceea ce ar fi distractiv ar fi ca Karl și Susan să călătorească prin Marea Britanie și să apară accidental în fiecare telenovelă britanică ca turiști”, sugerează el.

„Am putea fi la EastEnders și să mergem la o halbă în cârciumă, iar eu aș putea să merg la medicii și să fiu rugat să ajut să salvez o viață pe străzi. Ne-am distra bine. Până la Corrie, apoi mergem la Emmerdale. . Minunat.

Dacă ar putea păstra amintiri despre Neighbours? „Există o amintire care va fi absolut crucială pentru a-ți pune mâna”, spune el. „Este portretul celor trei copii Kennedy pictați de Helen Daniels care stau deasupra șemineului nostru. Este acolo de 27 de ani literalmente. Este un biscuit.

„Există și o fotografie cu mine în anii 70, când aveam o mustață și un fel de păr până la umeri, care de fapt provenea dintr-o piesă de teatru, care îmi aparține. Deci primul lucru Ce voi face la ultimul Ziua filmării este grăbită și ia ceea ce este al meu.

„Dar nu știu dacă va exista o oportunitate de a încerca pe furiș să ciupească ceva, pentru că cred că va fi stocat ca istoric. În principiu, este istorie, totul va intra într-un muzeu, cred.”

„Nu caut celebritate pop”

Alan Fletcher (alias Neighbours & Dr Karl Kennedy) lansează primul său album solo Dispatches
Imagine:
Fletcher va lansa primul său album solo Dispatches mai târziu în 2022. Foto: Amabilitatea lui Alan Fletcher

După Neighbours, Fletcher recunoaște că actoria ar putea deveni „un pic cam complicată, pentru că, desigur, toată lumea mă asociază cu Dr Karl”. Deocamdată, a decis să se concentreze pe muzică.

După ce a cântat cu trupa rock Waiting Room din 2004 – a lansat două albume și a făcut turnee în Marea Britanie de 10 ori în opt ani, precum și o rezidență săptămânală la Melbourne timp de 12 ani – a început să-și dea seama de pasiunea pentru muzică. Americana și muzica populară în 2020 .

Albumul rezultat, Dispatches, va fi lansat mai târziu în acest an, cu single-ul principal – Sorry Is The Word, un duet cu fosta vedetă a Neighbours Alyce Platt (Jen Handley și mai târziu Olivia Bell; personajele sunt permise în săpun) – lansat mai devreme în Aprilie.

„Sunt foarte dornic să muncesc din greu la muzică și abia aștept să fac o mică pauză ca să pot scrie muzică și să o înregistrez”, a spus Fletcher. „În acest moment am 10 melodii, dar știi ce? Este foarte probabil să mai scriu una care îmi place mai mult și că unele lucruri vor cădea în cele din urmă. Deci, da, abia aștept să o fac.’ venire.”

El adaugă mai târziu: „Nu caut vreun fel de vedetă pop sau altceva. Caut doar să-mi pun muzica cât mai sincer posibil și nu-mi pasă dacă sunt 10 oameni care urmăresc”.

Inspirat de Willie Nelson, Waylon Jennings, John Prine, Kris Kristofferson, Dolly Parton și Keith Urban, Fletcher spune că show-urile sale personale vor fi foarte diferite de aparițiile sale cu Waiting Room din anii 2000 – care aveau adesea loc la petreceri de colegiu. în timp ce elevii veneau să-l vadă pe Dr. Karl pe scenă.

„Era vremea petrecerii”, a spus el. „Sunt multe sărituri în jurul valorii de a fi prostesc, dar această muzică este puțin mai slabă. Și când voi cânta în Marea Britanie, voi cânta ca un trio, așa că va fi mai mult despre cuvinte și mai mult despre ceea ce eu doar cântă prostii.”

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

„Dr Karl” a trimis acest mesaj de blocare cititorilor Sky News în 2020

Ce este în cutia albastră?

Fletcher are, de asemenea, spectacolul său „seara cu”, The Doctor Will See You Now, care, după anulările COVID, urmează să facă în sfârșit un turneu în Marea Britanie în septembrie. Și dintre toate întrebările pe care oamenii vor să le pună despre Dr. Karl, întrebarea despre viața lui sexuală este cea care apare cel mai mult.

„Toată lumea vrea să știe ce se află în cutia albastră a lui Karl și Susan pe care o păstrează sub patul lor, pentru că este ajutorul lor conjugal”, râde el. „Practic, este subînțeles că formează o parte destul de mare din viața lor amoroasă – dar nimeni nu știe ce este acolo.”

La fel ca și finalul Neighbours, Fletcher își păstrează un profil scăzut și pe acesta. Va trebui să vă conectați la sfârșit pentru a vedea dacă o dezvăluire a casetei albastre face parte din ura finală. Puțin probabil, poate – dar lucruri mai ciudate s-au întâmplat în săpun.

Citeste mai mult:
„Fără săruturi, doar priviri lungi și iubitoare”: distanțare socială în țara săpunului
Kylie Minogue aduce un omagiu pentru că săpunul este îndepărtat după 37 de ani

Ultimul episod din Neighbours va fi difuzat în august. Duetul lui Alan Fletcher, Sorry Is The Word, a apărut acum, iar albumul Dispatches va urma mai târziu în 2022.

Add Comment