Te rog, te rog, te rog lansează Trilogia Sonic Advance pe Nintendo Switch Online

Imagine: Nintendo Life/Zion Grassl

Funcțiile Soapbox permit scriitorilor și colaboratorilor noștri individuali să-și exprime opiniile despre subiecte fierbinți și subiecte aleatorii pe care le au în minte. Astăzi, Stuart pledează cu puterile care sunt pentru a obține o anumită trilogie pe Nintendo Switch Online…


Game Boy Advance vine pe Switch Online! Poate! Aproape sigur, oricum! Cu putin noroc. Hmm.

Ascultă, nu este confirmat, dar este la fel de bun ca, ceea ce a fost suficient pentru a mă determina să scriu o dezgustă prin care le implora pe Sega și Nintendo să rezolve diferențele lor vechi și să aducă înapoi o serie aproape uitată de clasice Sonic. O eră de renaștere pentru fanii 2D Sonic. Da, bineînțeles că vorbesc despre venerabilul serial Sonic Advance. Trei jocuri, un RPG de luptă legat tangențial (Sonic Battle) și o mașină de pinball (Sonic Pinball Party).

Ultimii doi nu contează prea mult acolo, deși asta nu înseamnă că nu au nimic de oferit – Sonic Battle are o poveste șocantă pentru un joc Sonic, iar Pinball Party este cu siguranță un moment bun. Totuși, jocurile de bază sunt cele pe care le doresc cel mai mult – Sonic Advance, Sonic Advance 2 și… uh… (verificați Wikipedia) Sonic Advance 3. Adică, haide! Nu au fost relansate – cu excepția unei apariții pe eShop-ul japonez Wii U – de la arcurile lor originale de cartuș GBA în 2001, 2002 și, respectiv, 2004. Da, pot simți că un fan hardcore al Sonicului mă înghiontește în spate despre versiunea N-Gage din 2003 a jocului original, Sonic N. Știu, amice. Crede-mă, și eu sunt obsedat.

Oricum ar fi, jocurile ar fi candidatul perfect pentru serviciul zvonit Switch Online și mă rog diferiților zei ai jocurilor pentru ca asta să se întâmple. Deși seria Sonic Advance nu este perfectă, cred că este puțin genială și aș dori să îmi iau ceva timp pentru a explica exact de ce fiecare dintre jocuri merită în mod special timpul, efortul și energia ta.

Sonic Advance a început lucrurile cu primul joc Sonic 2D de la Sonic & Knuckles în 1994. Stai, nu, asta nu este strict adevărat – genial Sonic the Hedgehog Pocket Adventure pentru Neo Geo Pocket Color a lovit acel sistem nefericit la sfârșitul anului 1999. Desigur, este primul joc Sonic 2D „de nivel înalt” și primul joc Sonic pe un sistem Nintendo (alături de Sonic Adventure 2: Battle, care a fost lansat pe același ziua, 20 decembrie 2001). A fost seismic la acea vreme, un adevărat moment „bulgăre de zăpadă în iad” pentru jocuri.

Dar nu acesta este ideea; cel indica, dragă cititor, este una care trebuie exprimată cât mai elocvent: Sonic Advance palme. Prietenii mei, este un joc al naibii; nu se potrivește cu clasicii Mega Drive, dar este mai aproape decât ar îndrăzni cineva să admită. Abilitatea de a juca ca Tails și Knuckles cu abilitățile lor familiare face lucrurile și mai vintage. Și mai bine, acum poți juca în rolul lui Amy Rose cu ciocanul ei Piko Piko, direct din Sonic Adventure. Este mai mult decât o includere de noutate – transformă jocul, făcându-l mult mai dificil și forțându-te să-l abordezi cu mult mai multă precauție. Ea nu poate învârti cursa și nu este invulnerabilă atunci când sare – dar o serie de mișcări noi bazate pe ciocan compensează parțial asta.

Continuarea a sosit anul viitor, intitulată în mod creativ Sonic Advance 2 și este cunoscută mai ales pentru introducerea numelui dezgustător Cream the Rabbit, ultimul dintre prietenii lui Sonic și un „mod ușor” de facto pentru un joc care era deja destul de ușor. Capacitatea lui de a-și arunca micuțul prieten Chao – brânză la fel de dezgustător numită – asupra dușmanilor de aproape oriunde pe ecran l-a făcut o mică mașinărie îngrijită a morții.

Există, de asemenea, un accent nou, foarte controversat, pe viteză. Știți critica obișnuită (și inexactă) la adresa clasicului Sonic că este vorba doar despre „păstrarea dreptului de a câștiga”? Ei bine, Sonic Advance 2 este, probabil, cel mai aproape ca serialul să facă acest mic cuvântul potrivit o realitate. Sigur, nu este nevoie să câștigi, dar ești încurajat să mergi mai repede ca oricând cu o prevalență a plăcuțelor de creștere a vitezei, a mecanicii de măcinare simplificate și a noii abilități de a obține o explozie de viteză suplimentară în timpul unei alergări neîntrerupte. câteva secunde. Chiar și luptele cu șefii te văd urmărind Robotnik în timp ce el se îndepărtează de tine în cea mai recentă monstruozitate mecanică, luând focuri de armă.

Este greu să-ți placă cu adevărat Sonic Advance 2, dar dacă te îndrăznești de el, va fi preferatul tău. Muzica și imaginile sunt fantastice și – la bine sau la rău – este probabil cel mai greu joc Sonic pentru a obține toate cele șapte Chaos Emeralds. Cu toate acestea, va trebui să deblocați totul. Trebuie să obțineți toate Smaraldele cu fiecare dintre celelalte patru personaje pentru a juca în rolul lui Amy, care, din păcate, nu merită cu adevărat, deoarece a devenit mult mai puțin interesantă decât era în Sonic Advance original. . Boo! Șuierat!

Apoi, să trecem la Sonic Advance 3, un joc atât de ciudat încât, când fișierul său ROM a scurs înainte de lansare, mulți oameni au presupus că este un efort fals al fanilor. Vedeți, sunt o mulțime de chestii despre Advance 3 care sunt puțin… neplăcute. Fizica parcă ar fi fost modificată, iar jocul pare lipsit de greutate uneori. De asemenea, este bizar cum întreaga structură de ritm a primelor două titluri a fost reînnoită cu o zonă de hub ciudată, aproape labirintică, care vă permite să explorați spații goale, neinteresante, fără inamici, pentru a localiza „Inelele Actului” care duc în fiecare zonă; care, de asemenea, au acum trei acte fiecare în loc de două, cu un al patrulea act de șef găsit separat în hub.

Până acum, atât de ciudat, dar totuși un moment foarte bun. Noua mecanică majoră este mișcările de echipă; La începutul jocului, alegi două personaje din același grup de cinci ca în jocul precedent, apoi le trimiți în lume. Este grozav prin faptul că îl poți lăsa pe Sonic în urmă în timp ce, să zicem, Knuckles și Cream pleacă într-o aventură. Deoarece multe mișcări de echipă (folosite ținând apăsat butonul „R”) se bazează pe propulsia prin aer, nivelurile au crescut verticalitatea și, sincer, se simt absolut expansive. Găsirea Chao-ului ascuns în fiecare act este, prin urmare, o provocare semnificativă de finalizat, deși este mai distractiv decât strângerea inelelor speciale din Advance 2.

Este aproape de la sine înțeles că aici domnește muzica; zona finală „Îngerul haosului” este ridicol de epică și deranjantă uneori. Povestea este un fel de o continuare generală a Sonic Battle – ignora-o. Tratează-l ca cele 21 de niveluri 2D Sonic și vei fi greu să nu te distrezi.

Deci din nou, Nintendo – Sega – oricine – Vă implor să faceți din nou disponibilă această serie, iar serviciul Nintendo Switch Online este oportunitatea perfectă. De fapt, ar fi mai bine pentru toată lumea dacă tu (Nintendo, vorbesc cu tine) ai face tot ce spun eu.

Deci, seria Sonic Advance, da? Apoi meciurile Klonoa. Apoi Kururin Paradi… [Snip! – Ed]

.

Add Comment