Rezultatele WWE Friday Night SmackDown pentru 29 aprilie 2022

Drew McIntyre vs. Sami Zayn – Meciul cușcă de oțel

McIntyre câștigă după ce l-a suplex pe Sami din partea de sus a cuștii, urmat de un Claymore.

Câștigător: Drew McIntyre

Recapitulare a semnărilor contractelor lui Ronda și Charlotte săptămâna trecută.

Charlotte Flair se află în culise și spune că este venerată de toți și după ce Ronda spune „Am renunțat”, nu se va mai întoarce niciodată la WWE și Ronda își va da seama că Charlotte este mai bună decât ea decât orice după ce a câștigat provocarea I Quit în această seară. Ronda ar putea foarte bine să renunțe înainte de WrestleMania Backlash.

Happy Corbin vine pentru Happy Talk. El spune că fanii îl urăsc pe Madcap Moss la fel de mult ca și el. Glumele lui îngrozitoare au târât pe emisiune și la WrestleMania Backlash îi va arăta lui Madcap că singurul lucru pe care l-a făcut a fost amuzant a fost să creadă că l-ar putea învinge. El încă trăiește din victoria sa la Andre The Giant Memorial Battle Royal. El a creat Madcap Moss, l-a modelat și l-a modelat cu propriile mâini în omul care este astăzi. Tot ceea ce atinge se transformă în aur. Așa cum a creat Madcap Moss, el îl va distruge. Dar în această seară, se va mulțumi să distrugă singurul lucru pe care Moss îl iubește cel mai mult și acesta este trofeul lui Andre The Giant Memorial Battle Royal. Trofeul lui Madcap Moss este invitatul special al lui Corbin. Doi oameni aduc trofeul pe ring, iar Corbin se laudă cu cum va sparge trofeul în atâtea bucăți.

O persoană rămâne în ring și este Madcap Moss cu un ciocan. El evită o lovitură de la Corbin înainte să-l lovească cu pumnul și să-l trimită în ring de mai multe ori și să-l scoată din ring.

Ricochet (C) vs. Shanky – Campionatul Intercontinental

Ricochet îl reține pe Shanky cu un rulou.

Câștigător: Ricochet

După meci, Jinder îl mustră pe Shanky înainte ca Shanky să părăsească supărat ringul.

Raquel Rodriguez este intervievată în culise la debutul ei și spune că este nervoasă, dar îi place să fie în centrul atenției și plănuiește să aibă un impact pe care nimeni nu îl va uita.

Raquel Rodriguez împotriva Cat Cardoza

Cat merge spre șorț și fierbinte o trage pe Raquel peste frânghia de sus, apoi aterizează un genunchi la colț. Cat face o cravată pe frânghii, încearcă o lovitură cu pompă, dar Raquel o prinde și lovește Chingona Bomb pentru a câștiga.

Câștigător: Raquel Rodríguez

În spate, Ludwig Kaiser îl prezintă pe GUNTHER ca simbol al măreției, un om care distruge pe oricine care profanează inelul sacru. GUNTHER spune că generalul ringului va lua respect.

Iată că vine RKBro, semnarea contractului lor împotriva The Usos se va termina după această pauză.

După pauză, iată-i pe Usos *Goofy ull*. Adam Pearce oficiază semnătura. Soții Usos spun că nu au nimic de demonstrat nimănui, Roman nu este de acord undeva în spate și prezice că vor fi înveliți cu tot aurul. Riddle este bucuros că Pearce este aici și nu îi poate distinge pe Usos. El observă că el și Orton sunt foarte diferiți și vrea ca Pearce să-i facă pe The Usos să poarte insigne sau așa ceva. Orton spune că nu a avut niciodată probleme să-i deosebească pe cei doi. Jey este mâna dreaptă, iar celălalt este o cățea mică. Jimmy obiectează și ne luptăm. Când lucrurile merg așa cum lui RKBro, iată muzica de la Roman Reigns. Totul se oprește când Roman începe să meargă spre ring cu Paul Heyman. Orton și Riddle îl urmăresc, dar îi permite lui Jimmy și Jey să-i ia din spate.

Super lovitură dublă pentru Orton, apoi Riddle ia un 1D. Chiar acum, Roman intră în ring și obține contractul, apoi îl rupe și începe să bată pe Riddle. Aceasta este întreruptă de muzica lui Drew McIntyre. Drew, fără sabie, se îndreaptă spre ring. Usorii încearcă să-l intercepteze, dar Drew îi dezvăluie și intră în ring. Roman încearcă să o avertizeze, iar apoi încep să se lupte. Drew lovește un suplex burtă-la-burtă și Roman iese din ring. Drew îl cheamă pe Roman înapoi pe ring, amintindu-i lui Roman de istoria lor. Bloodline se retrage împreună, în timp ce Drew și RKBro stau în ring.

După pauză, Naomi va fi în acțiune.

După pauză, Paul Heyman îl găsește pe Adam Pearce în spate. Heyman spune că Roman Reigns nu este fericit în acest moment și vrea să faciliteze o relație bună între Pearce și Roman. El ar dori să-l adauge pe Roman la meci, devenind RKBro și Drew McIntyre împotriva The Usos și Roman Reigns. Pearce nu poate ignora meciul de unificare, Heyman îi admiră curajul lui Pearce de a o face chiar dacă este împotriva interesului său, deoarece acum Heyman are tone de muniție pentru a-l duce pe Pearce la sarcină împotriva consiliului. Heyman spune că Pearce poate face meciul și o va face.

Iată-o pe Naomi cu Sasha Banks. O reamintire a faptului că Drew Gulak este cronometrul oaspetelui în seara asta, îmi imaginez că va juca în drama lui Charlotte și Ronda într-un mod incredibil de prostesc.

Naomi contra Natalya

Naomi evită o lovitură cu genunchiul și aterizează un enziguri. Baszler contracarează o Bombă Bubba în ambreiajul Kirifuda, dar Naomi trece. Ei schimbă ghișeele și apoi Naomi primește un rulou de creveți pentru câștig.

Câștigător: Naomi

Primim o recapitulare despre Butch care a renunțat la Ridge Holland și Sheamus săptămâna trecută, se pare că există ceva pe rețelele sociale despre el. Ridge și Sheamus sunt la gorilă și Sheamus vrea să-l găsească pe Butch, se pare că el și Sheamus și-au pus afișele dispărute în același loc. Ridge spune că a dat jos Big E și că nu se va întoarce mult timp, o tranziție incredibil de incomodă care nu avea sens. Sheamus și Ridge se îndreaptă spre ring pentru un meci, care va avea loc după pauză.

Ridge Holland împotriva Xavier Woods

Holland se ferește de Woods și bule peste cotlete. Holland îl duce pe Woods la pământ cu un cap în timp ce fanii râd de Sheamus. Woods ripostează și iese din cală în timp ce mulțimea se adună. Woods cu un spărgător de fălci spre Olanda, apoi mai multe pumni și ciocănuri împotriva frânghiilor pe măsură ce arbitrul îl avertizează. Woods aleargă frânghiile și ocolește antebrațele lui Holland, dar Holland atinge un Spinebuster mare pentru o numărare aproape de 2. Holland îi pune o cizmă pe capul lui Woods acum.

Woods merge după powerbomb, dar Woods se prăbușește. Holland încearcă din nou, dar ajunge să-l învingă pe Woods cu lovituri la antebraț. Woods contracarează Powerbomb cu rola Back-Woods pentru ca pinul să câștige.

Câștigător: Xavier Woods

– După joc, The New Day sărbătorește și se îndreaptă spre rampă. Sheamus ia microfonul și îl cheamă pe Kofi la un meci, unul la unu, chiar acum pentru că s-a săturat să joace jocuri. Kofi este aprins și se întoarce în ring cu Woods, în timp ce Sheamus se pregătește să lupte și el. Înapoi la afaceri.

Kofi Kingston împotriva Sheamus

Sheamus strigă Brogue Kick, dar Kofi o evită, apoi lovește SOS. Sheamus dă startul la 2. Kofi merge în vârf, dar Sheamus îl legănește. Ei fac schimb cu mâinile drepte în colț acum. Kofi fură, dar Sheamus îl prinde în aer cu un genunchi săritor, apoi urmează imediat cu un Brogue pentru ca pinul să câștige.

Câștigător: Sheamus

– După joc, muzica răsună în timp ce Sheamus se huiduie. Ridge Holland îl atacă pe Xavier Woods la marginea ringului, învingându-l și trimițându-l în barieră. Sheamus trage o masă sub ring în timp ce Holland îl ține pe Woods prins de treptele inelului de oțel. Sheamus îl întreabă pe Holland dacă a aflat ceva de la Sheamus. Holland îl apucă pe Woods și îl bombardează prin masa de lângă ring. Muzica reia în timp ce Sheamus și Holland pozează și strigă la marginea ringului.

– Cole ne trimite la capitolul 4 din povestea lui Lacey Evans. Evans își amintește că a fost dat afară din casa ei la 17 ani, dar a fost încă prima din familia ei care a absolvit liceul și apoi a devenit marina a Statelor Unite. A absolvit școala de poliție militară în fruntea clasei sale și a avut alte realizări. Era singura absolventă care nu avea părinți care să o încurajeze în ziua absolvirii. Evans devine emoționat amintindu-și că tatăl său nu a fost niciodată acolo. Ea spune că nu a ajuns niciodată la cele mai importante lucruri din viața lui și a ajuns la un punct în care găsești un alt punct de conduită care te umple de furie. Evans a vrut să arate familiei sale că dependența nu era singura lui soluție.

Evans spune, spre deosebire de ceilalți din vestiar, ea nu a fost binecuvântată cu o viață întreagă de avantaje și bătăi pe spate, dar nu are nevoie și nici nu le dorește și nici nu le-a avut niciodată. Ea a ieșit din parcul de rulote și vine pentru toți. Evans repetă aceleași replici pe care le-a folosit în vignetele ei recente, despre cum prin ceea ce a trecut în viață a făcut-o să devină mamă, soție, soră, fiică, marine americane și un superstar Wwe motivat, pregătit pentru orice, încrezător și cum este ea. nu sunt mai bune decât alte superstaruri WWE, dar cu siguranță nu sunt mai bune decât ea.

Nu mai bat Provocarea Ceasului: Ronda Rousey vs. Shotzi

Fanii scandează „ai atins!” la Flair. Rousey cu un alt suplex către Shotzi. Shotzi se ridică, dar Rousey o aruncă într-o supunere de blocare a gleznei. Arbitrul o verifică și Shotzi pleacă. Drew Gulak bate clopoțelul și timpul pentru a bate este 1:41.

I Quit Beat The Clock Challenge: Campioana feminină SmackDown Charlotte Flair vs. Aliyah

Aliyah merge în vârf pentru un crossbody, dar Flair o îndepărtează, apoi o egalează cu o cizmă mare. Flair și Rousey vorbesc gunoaie și se batjocoresc unul pe celălalt. Flair merge pe Figura Patru, dar Aliyah o dă afară din ring chiar lângă Rousey și cranici.

Flair se grăbește și aplică cifra patru la 10 secunde. Aliyah rezistă, dar Flair trece la cifra opt chiar la marcajul de 2 secunde. Arbitrul o întreabă pe Aliyah dacă renunță, dar Flair este prea târziu, Rousey câștigă.

Câștigător: Ronda Rousey

– După meci, muzica bate și Rousey sărbătorește cu fanii la marginea ringului. Flair fierbe în ring, privind-o în jos. Rousey se întoarce în timp ce fanii continuă să scande „ai atins!” la Flair. Flair se apropie acum de Gulak în zona cronometrului, țipând la el pentru cum și-a făcut treaba, numindu-l prost. Flair îl ridică pe Gulak cu o cizmă mare în timp ce stă pe scaun. Flair îl manipulează pe Gulak în jurul zonei de inel acum, strigând la el să sune. Flair apucă clopoțelul și îl aduce în ring, unde Gulak s-a târât până acum. Flair îl aruncă pe Gulak cu un clopoțel la ceafă. Fanii se huiduie în timp ce Flair continuă să strige la Gulak despre cât de grea este treaba lui. Muzica lui Flair începe din nou când ea ridică titlul și îl ridică în aer. Fanii huiduie când Flair iese și SmackDown iese din aer.

Add Comment