Legends of Tomorrow de la DC primește o anulare neașteptată de la The CW

Legendele de mâine de la DC a fost anulat de The CW.

Spectacolul de supereroi care călătorește în timp și-a încheiat cel de-al șaptelea sezon în martie, cu un final cliffhanger conceput pentru a configura sezonul 8.

De aceea, este atât de surprinzător că serialul a ajuns la sfârșit și, după cum arată, nu va mai fi un film TV sau o specială pentru a încheia.

Warner Bros.

Legate de: batmanCamrus Johnson dezvăluie provocările filmării scenei de sex cruciale din sezonul 3

Showrunnerul Kento Shimizu a răspuns la știri pe Twitter, în scris: „Ei bine, oameni buni. A fost o cursă uimitoare. Cu toate acestea, The CW ne-a anunțat că nu va exista un sezon 8 al Legendele de maine. Suntem cu inima frântă, dar și extrem de recunoscători pentru munca incredibilă pe care distribuția, echipa și scriitorii noștri au depus-o în micul spectacol care ar putea.

„Vă mulțumim fanilor noștri; dragostea și pasiunea voastră pentru grupul nostru ciudat de inadaptați a făcut din fiecare pauză, fiecare scenariu, fiecare zi de zi, fiecare tăietură și fiecare amestec o muncă grea. Vă vedem, vă iubim și vă voi avea mereu un loc pe Waverider”.

Deși seria s-a încheiat într-un cliffhanger, statutul său ca parte a continuității comune a Arrowverse și concentrarea pe călătoria în timp și spațiu înseamnă că personajele ar putea traversa, de exemplu, blițul din nou și dezvăluie cum au ieșit din situația lipicioasă în care s-a încheiat sezonul 7.

Nu este același lucru cu o specială pentru a încheia, dar este ceva.

Acest conținut este importat de pe Twitter. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Legate de: Legendele de maine steaua explică de ce a plecat

cel Legendele de maine echipa din camera scriitorilor de asemenea a împărtășit un mesaj sincersusținând că „a fost călătoria vieții pentru noi toți”.

„Micul spectacol care nu trebuia să fie, a devenit spectacolul care ar putea fi tot ce și-a dorit… Ne va lipsi cu disperare să creăm acest spectacol, dar mai ales ne va lipsi să o facem împreună și să o împărtășim cu voi.”

Starul Sara Lance, Caity Lotz, a folosit poveștile ei de pe Instagram pentru a împărtăși și un mesaj emoționant de mulțumire fanilor: „Sunt dezamăgită. Și sunt tristă. O să-mi fie atât de dor. O să-mi fie dor. Distribuție uimitoare și echipa, dar, în același timp, recunosc cât de norocos am fost să o pot juca pe Sara Lance atât de mult timp. Legende a fost uimitor și a fost o astfel de călătorie și îi sunt atât de recunoscător lui și vouă. Deci vă mulțumesc tuturor Legendele de maine fani acolo. Vă iubim atât de mult, băieți, și a fost o explozie.”

Acest conținut este importat de pe Instagram. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Între timp, Tala Ashe, care o interpretează pe Zari povestitoare, a spus că a fost „eviscerată”, dar „a păstrat” experiența.

„O vreme am avut ocazia să joc un super-erou (primul musulman american în direct!). Atâtea perioade, costume, povești și râsete. Doamne atâtea râsete. Acest spectacol mi-a schimbat viața și voi prețui relațiile pe care le am. falsificat pentru tot restul vieții mele. Legende familie, dar recunoscători pentru timpul petrecut împreună. Bine reamintire că nu ni se promite nimic.

„Întotdeauna sunt recunoscător lui Phil Klemmer și @marcguggenheim pentru că m-au angajat, lui @gberlanti și Mark Pedowitz pentru că ne-au susținut mereu unicornul unui spectacol, scriitorii noștri geniali și CEL MAI BUN ECHIP DIN BIZ, și tuturor celor care ne susțin i-au susținut, pe care” au „show-ul nostru și fanii noștri minunați – cei mai buni dintre cei mai buni. Fii amabil, iubește din greu.”

Acesta nu este singurul show Arrowverse pe care The CW l-a anulat recent batman a fost, de asemenea, eliminat după încheierea recentă a sezonului 3.

Legendele de maine difuzat pe The CW în Statele Unite și mai departe cerul maxim și ACUM REGATUL UNIT.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment