Fanii Downton Abbey dezvăluie că sunt în „lacrimi” după ce au vizionat foarte așteptata continuare A New Era

Fanii Downton Abbey au dezvăluit că au rămas în „lacrimi” după ce au vizionat A New Era, continuarea foarte așteptată a dramei de epocă.

Telespectatorii au accesat Twitter pentru a-și împărtăși reacțiile emoționale după vizionarea filmului, care a apărut vineri în cinematografe.

Mulți fani au recunoscut că amândoi au râs și au plâns în timp ce treceau printr-un „coaster al emoțiilor”, în timp ce alții și-au exprimat surprinderea de cât de „trista” a fost povestea.

Emoționant: fanii Downton Abbey au rămas în „lacrimi” după ce au vizionat A New Era. În imagine: Dame Maggie Smith în rolul Violet Crawley și Michelle Dockery în rolul Lady Mary Talbot

Un fan a scris: „Tocmai m-am uitat la Downton Abbey A New Era. Așa cum era de așteptat – mi-a plăcut absolut! Un film atât de bine (și niște lacrimi!)’

Un altul a scris: „Doar wow! Au fost râsete și au fost lacrimi. O nouă eră într-adevăr #DowntonAbbeyANewEra.’

Un al treilea a postat pe Twitter: „Am urmărit în seara asta râsete și lacrimi, mulțumesc”.

Iar un al patrulea a spus: „Întors cu vechii prieteni de la #DowntonAbbey în seara asta. Sudul Franței, Hollywood, râsete și lacrimi… s-au simțit ca ultimul capitol al unei povești îndrăgite. Al naibii de minunat!

„Trist”: Telespectatorii au accesat Twitter pentru a-și împărtăși reacțiile emoționale după vizionarea filmului, care a apărut vineri în cinematografe. În imagine: Michelle Dockery în rolul Lady Mary Talbot

În timp ce un al cincilea a adăugat: „Tocmai m-am întors de la prima proiecție și, băiete, a fost un roller coaster de emoții și am fost în lacrimi la un moment dat, o rezumare grozavă a personajelor.”

Un al șaselea a comentat: „Tocmai m-am întors de la noul film Downton Abbey, este de fapt foarte trist”.

Un altul a scris: „Tocmai m-am întors de la vizionarea Downton Abbey, a fost amuzant, trist și foarte plăcut.

Downton Abbey: A New Era a primit recenzii extraordinare după lansarea sa în cinematografe vineri, Brian Viner de la Daily Mail descriind-o drept „cadoul care continuă să-l ofere”.

În lacrimi: Mulți fani au recunoscut că amândoi au râs și au plâns în timp ce treceau printr-o

În lacrimi: Mulți fani au recunoscut că amândoi au râs și au plâns în timp ce treceau printr-un „coaster al emoțiilor”, în timp ce alții și-au exprimat surprinderea de cât de „trist” a fost”.

El a scris: „Există o naștere, o moarte, o propunere și un punct de paternitate disputat, cu toate detaliile legate la fel de bine ca și cum însuși domnul Carson s-ar fi ocupat de ele.

„Sunt, de asemenea, niște râsete adevărate și niște povești spin-off nerușinate… Downton este cadoul care continuă să-l ofere”.

Fanii au așteptat cu nerăbdare episodul final din Downton Abbey, care a văzut-o pe familia Crawley călătorind în sudul Franței pentru a descoperi un mister la o vilă atribuită contesei văduve de Grantham, Violet Crawley, în timp ce un regizor ambițios plănuia să facă un film la Downton.

Trailerul prezintă familia Crawley îndreptându-se spre sudul Franței pentru a descoperi un mister la o vilă atribuită contesei văduve de Grantham, Violet Crawley, în timp ce un regizor ambițios plănuiește să facă un film în Downton.

Se deschide ca preferata fanilor, Violet [Dame Maggie]a spus: „Am intrat în posesia unei vile în sudul Franței.

Film: Continuarea vede revenirea distribuției mult iubite, în timp ce familia Crawley se îndreaptă spre sudul Franței pentru a descoperi un mister la o vilă.

Film: Continuarea vede revenirea distribuției mult iubite, în timp ce familia Crawley se îndreaptă spre sudul Franței pentru a descoperi un mister la o vilă.

Ea continuă: „Cu ani în urmă, înainte să te naști. Am cunoscut un bărbat.

Apoi se dovedește că vădușa Grantham și iubitul ei „au petrecut câteva zile împreună și el i-a dat o casă”.

Următoarea continuare va vedea revenirea distribuției mult iubite, inclusiv Hugh, Michelle și Penelope Wilton.

Și se pare că ar putea fi probleme în rai pentru Lady Mary (Michelle), în timp ce ea vorbește despre luptele căsătoriei în trailer.

Lady Mary este văzută vorbind cu personajul lui Hugh spunând: „Nu ai nevoie să-ți spun că căsătoria este o poveste de dragoste plină de întorsături și întorsături pe parcurs”.

Trailerul arată, de asemenea, moșia devenind decorul pentru un film și un Dominic slăbănog și mustaș, care interpretează rolul unui actor de la Hollywood din anii 1920, devenind un spectaculos în rândul personalului.

Unul dintre bucătări a spus: „Este ceva la el, este ca un animal sălbatic gata să se năpustească.

Domnul Barber, producător și regizor, începe filmările – dar contele de Grantham, Robert Crawley (Hugh Bonneville) nu este impresionat de fanfara.

— Cred că este o idee îngrozitoare. Actrițe în machiaj și actori doar machiați”, spune el în timp ce scena trece la distribuția de la Hollywood întrerupând viața de zi cu zi la Downton.

Glumă: Între timp, Hugh Bonneville a dezvăluit că crede că personajul lui Maggie Smith din Downton Abbey

Glumă: Între timp, Hugh Bonneville a dezvăluit că crede că personajul lui Maggie Smith din Downton Abbey „va muri între filme” în timp ce vorbește despre întoarcerea ei.

Trailerul sugerează, de asemenea, că fanii vor putea în sfârșit să-l vadă pe văduvul Tom Branson regăsind dragostea cu servitoarea Lucy Smith, în timp ce perechea se căsătorește în scene romantice.

Între timp, Hugh Bonneville a dezvăluit că crede că personajul lui Maggie Smith din Downton Abbey „va muri între filme” în timp ce vorbește despre revenirea ei pe marele ecran.

Actorul, care îl interpretează pe Robert Crawley în drama de epocă și în noul film de continuare, a apărut vineri dimineața la Magic Radio Breakfast pentru a discuta despre noua lansare a filmului.

Hugh, în vârstă de 59 de ani, a vorbit și despre zvonurile că acesta ar putea fi ultima urlă a lui Maggie – recunoscând că spune că a „terminat” de fiecare dată, dar se întoarce mereu.

Revenire: Hugh, 59 de ani, a vorbit și despre zvonurile că acesta ar putea fi ultimul joc de actorie al lui Maggie - recunoscând că spune că a „terminat” de fiecare dată, dar se întoarce mereu

Revenire: Hugh, 59 de ani, a vorbit și despre zvonurile că acesta ar putea fi ultimul joc de actorie al lui Maggie – recunoscând că spune că a „terminat” de fiecare dată, dar se întoarce mereu

În timpul conversației, Hugh a explicat: „Am crezut sincer că va muri între filme, dar iată-o, reaparând ca un ban rău și absolut perfectă ca de obicei”.

Actorul a mai glumit că vedeta în vârstă de 87 de ani a avut „toate cele mai bune replici”, continuând: „Fiecare iterație a serialului este „aceasta este ultima oară, asta este, am terminat” și iată-l din nou.

„Este într-o formă fantastică în acea zonă și, ca de obicei, are toate cele mai bune replici și nu o învinovățim”.

Maggie a anunțat anterior că al șaselea sezon al lui Downton Abbey, care a sfârșit prin a fi ultimul sezon al serialului, va fi ultimul ei – dar a revenit pentru continuarea pe marele ecran anul acesta.

Creatorul Downton, Julian Fellowes, a tachinat anterior câteva detalii despre film, care se bazează pe apreciatul serial TV.

Distribuție: Continuarea a văzut revenirea distribuției mult iubite, incluzând Hugh, Michelle și Penelope Wilton (LR) Samantha Bond, Douglas Reith, Harry Hadden-Paton, Laura Carmichael, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Robert James Collier și Michael Fox

Distribuție: Continuarea a văzut revenirea distribuției mult iubite, incluzând Hugh, Michelle și Penelope Wilton (LR) Samantha Bond, Douglas Reith, Harry Hadden-Paton, Laura Carmichael, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Robert James Collier și Michael Fox

Vorbind despre proiect, Julian a spus: „Este într-adevăr o nouă eră. Pe măsură ce anii 1920 au progresat, lumea s-a schimbat în multe feluri. Totul, de la divertisment la transport, era cu adevărat diferit la sfârșitul anilor 20. La asta ne referim.

Julian vede filmele Downton ca pe o extensie a serialului de succes, care a rulat timp de șase sezoane între 2010 și 2015 și a explicat că noul film va relua de unde a rămas filmul din 2019.

El a spus: „După cum știm din ultimul film, este posibil ca Mary să nu fie șefa titularului familiei, dar conduce spectacolul. Mergem mai departe.

„Încercăm să marchem schimbarea – faptul că Downton Crawley sunt aproape în anii 1930, ceea ce este doar începutul lumii moderne”.

Downton Abbey: O nouă eră – Ce spun criticii…

GARDIANUL

Evaluare:

Peter Bradshaw scrie: „Al doilea – și sperăm că ultimul – film spin-off din serialul de succes al lui Julian Fellowes este la fel de hilar, prost și incontestabil distractiv ca întotdeauna… Totul este de râs cu bucurie, deși se îndreaptă către o notă de seriozitate de comparat. cu ceea ce urmărea Wagner cu marșul funerar al lui Siegfried.

Cel de-al doilea spin-off al telenovelei de lux bifează toate casetele potrivite

TELEGRAFUL

Evaluare:

Robbie Collin scrie: „Al doilea spin-off al telenovelei de lux bifează toate casetele potrivite… La fel ca primul film al lui Downton Abbey, O nouă eră este construită ca o televiziune ușoară: Downton însuși prinde viață într-un mod distractiv, în timp ce scenele franceze radiază. cremă evazivă hrănitoare și strălucire ceruleană.’

MAIL ZILNIC

Brian Viner scrie: „Există o naștere, o moarte, o propunere și un punct de paternitate disputat, cu toate detaliile legate la fel de bine ca și cum însuși domnul Carson s-ar fi ocupat de ele. Există, de asemenea, niște râsete adevărate și niște comploturi spin-off fără scuze… Downton este cadoul care continuă să-l ofere.

VARIETATE

Peter Debruge scrie: „Colegii ne oferă o îmbrățișare de grup iubitoare, ceea ce reprezintă, efectiv, aceste vizite de memento.

TERMEN LIMITĂ

Anna Smith scrie: „Cu mai multe răsturnări ale intrigii decât o jumătate de duzină de episoade, A New Era include multe în timpul său de rulare, iar manipulările sale pot fi destul de fără întreruperi. Dar este greu să-i dai vina atunci când își îndeplinește misiunea atât de clar. La urma urmei, așa cum spune Molesley: Cu toții avem nevoie de vise.

JURNALISTUL DE LA HOLLYWOOD

David Rooney scrie: „În ciuda promisiunii unei schimbări drastice a titlului, A New Era este mult mai asemănătoare, ceea ce va fi bine pentru fanii hitului de lungă durată PBS”.

.

Add Comment