Camilla, ducesa de Cornwall, va acoperi Vogue

Ducesa de Cornwall va apărea într-o ediție specială a revistei Vogue în această vară, pentru a marca împlinirea a 75 de ani.

Ședința foto a Camillei a avut loc săptămâna trecută cu o echipă mică de personal al revistei și consilieri de palat, toți jurați să păstreze secretul.

O persoană din interior a spus că sesiunea a fost convenită după mai multe întâlniri între ducesa și Edward Enninful, editorul British Vogue.

Sursa a spus: „Conversațiile au loc de luni de zile, așa că acest lucru este în lucru de mult timp”. Momentul a fost gândit cu atenție și împlinirea ei de 75 de ani a părut momentul potrivit. ‘

Ducesa de Cornwall va apărea într-o ediție specială a revistei Vogue în această vară, pentru a marca împlinirea a 75 de ani. Ședința foto a Camillei a avut loc săptămâna trecută cu o echipă mică de personal al revistei și consilieri de palat, toți jurați să păstreze secretul. (Este fotografiată într-o rochie Vivienne Westwood la London Palladium în 2013)

Camilla, care împlinește 75 de ani pe 17 iulie, urmează să apară pe coperta Bibliei modei, care a făcut și un interviu cu ea.

Această expoziție de mare profil va fi văzută ca un pas major către stabilirea ducesei ca o viitoare regină consoartă în conștiința publică.

Regina, care a spus că este „dorința ei sinceră” ca Camilla să fie cunoscută ca atare atunci când prințul Charles va urca pe tron, este de așteptat să susțină proiectul Vogue.

O altă sursă a spus: „Nu va fi doar în revistă, ci va fi afișat evident pe site, așa că mulți oameni îl vor vedea”.

Se înțelege că ducesa a refuzat o ofertă de a zbura într-o echipă de stiliști celebri pentru a ajuta la filmare.

Participarea sa va fi văzută ca o demonstrație de susținere pentru domnul Enninful, născut în Ghana, care a susținut diversitatea în cei cinci ani la conducerea revistei.

Anul trecut a preluat rolul de ambasador global al Prince’s Trust, fondat de Prințul Charles în 1976.

Și săptămâna trecută, domnul Enninful a găzduit o gală pentru organizația de caritate la New York, la care au participat modelele Kate Moss, Naomi Campbell, surorile Hadid și Karlie Kloss.

O persoană din interior a spus că sesiunea a fost convenită după mai multe întâlniri între ducesa și Edward Enninful, editorul British Vogue.  (Sunt fotografiați la Săptămâna modei de la Londra în 2019)

O persoană din interior a spus că sesiunea a fost convenită după mai multe întâlniri între ducesa și Edward Enninful, editorul British Vogue. (Sunt fotografiați la Săptămâna modei de la Londra în 2019)

Funcția Camillei este setat să fie unul dintre cele mai importante interviuri ale ei de până acum și urmează o tradiție îndelungată a apariției familiei regale în Vogue.

Regina și-a făcut prima apariție în paginile sale în 1927, la vârsta de un an, în poala mamei sale. Prințesa Diana, Prințesa Anne și Ducesa de Cambridge au fost toate vedete de copertă, în timp ce ducesa de Sussex a editat o ediție a revistei în 2019.

Ediția din aprilie a Vogue a prezentat două coperți diferite – dintre care una arăta un portret al Reginei din 1957, realizat de viitorul ei cumnat Antony Armstrong-Jones, mai târziu Lord Snowdon.

Doar cea mai recentă fată din coperta Royal

Unele dintre cele mai emblematice coperti Vogue de-a lungul deceniilor au prezentat femei regale, inclusiv…

Ducesa de Cambridge surprinsă într-o ipostază relaxată, rurală, de Josh Olins în iunie 2016

Imaginea reginei lordului Snowdon din 1957, folosită în aprilie pentru a marca Jubileul de platină

Ducesa de Cambridge surprinsă într-o ipostază relaxată, rurală, de Josh Olins în iunie 2016; și imaginea reginei din 1957 a lui Lord Snowdon, folosită în aprilie pentru a marca Jubileul de platină

În scrisoarea redactorului său către ediție, Edward Enninful a scris: „Când mi-am primit OBE pentru servicii pentru diversitatea în modă în urmă cu câțiva ani, m-am gândit cu atenție decizia de a-l accepta.

„În final, am văzut o fostă instituție care punea în aplicare un program de schimbare și dacă a observat și a vrut să-mi recunoască munca ca fiind ceva demn de subliniat, având în vedere că eforturile mele au vizat și să lumineze oamenii subreprezentați, așa că m-am simțit confortabil – dornic, chiar – să mă angajez.

Apariția Camillei în Vogue o va pune mai ferm ca niciodată în centrul vieții publice, iar mulți îl vor vedea ca un alt pas către o tranziție lină atunci când Prințul Charles va deveni rege.

După o analiză atentă, ea va apărea în revistă după weekendul jubileului de platină al Reginei din iunie, pentru a nu umbri sărbătorile de hotar.

La începutul acestui an, Regina și-a susținut public nora, lansând o declarație extraordinară pentru a marca cea de-a 70-a aniversare de la urcarea ei pe tron.

În ajunul aniversării morții tatălui ei, regele George al VI-lea, regina a spus: „Când, la vremea potrivită, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți aduce lui și soției sale Camilla același sprijin pe care îl aveți. mi-a dat-o; și sper din tot sufletul că, atunci când va veni momentul, Camilla va fi cunoscută drept Regina Consort, în timp ce își continuă serviciul loial.

Editorul Vogue Conde Nast și Clarence House au refuzat să comenteze aseară.

Ducesa fără probleme refuză să fie folosită ca suport de uscare

De ALEXANDRA SHULMAN, fost redactor-șef la Vogue

Ducesa de Cornwall nu s-a considerat niciodată un lider de modă. Dar apoi, ea nu avea nevoie.

O femeie atrăgătoare și încrezătoare, nu a folosit niciodată ultimele tendințe pentru a-și forja o identitate. De asemenea, nu avea nevoie de hainele ei pentru a atrage bărbații.

Asta nu înseamnă, totuși, că nu are propriile ei opinii – și propriul ei stil specific.

Îmi amintesc, în calitate de redactor-șef la Vogue, l-am rugat pe Mario Testino să-i fotografieze pe Camilla și Charles pentru prima lor aniversare de nuntă, în 2006.

Camilla a fost apoi neclintită că nu a vrut să i se ofere haine și și-a adus pe ale ei. Nu a fost nicio tam-tam, știa doar ce îi place și ce i se potrivește – și nu voia să fie supusă unei transformări Vogue.

Ducesa într-o rochie din paiete Bruce Oldfield în septembrie 2021

Camilla în alb și negru din nou de Oldfield

Camilla are un ochi bun pentru culoare, scrie Alexandra Shulman. Deasupra, ducesa într-o rochie cu paiete Bruce Oldfield – și în dreapta, din nou în alb și negru de Oldfield

Mai sus, Camilla este îmbrăcată pentru țară din Gloucestershire.  Ducesa de Cornwall nu s-a considerat niciodată un lider de modă.  Dar apoi nu avea nevoie

Mai sus, Camilla este îmbrăcată pentru țară din Gloucestershire. Ducesa de Cornwall nu s-a considerat niciodată un lider de modă. Dar apoi nu avea nevoie

îl felicit. Este greu să fii în ochii publicului și să nu simți că trebuie să fii un fel de cal de muncă. Ea nu a cedat acestei presiuni și a încercat să se schimbe.

Este un aspect lustruit, atractiv și inteligent în același timp.

Îi plac hainele simple și rafinate ale Annei Valentine și feminitatea Edinei Ronay, două mici branduri britanice. Ca orice englezoaică din clasa superioară care se respectă, își iubește perlele.

Are și un bun simț al culorii. Ea știe că un albastru intens – precum rochia Vivienne Westwood pe care a purtat-o ​​la London Palladium în 2013 – îi va face să iasă culoarea ochilor.

De asemenea, tinde spre culori înghețate – albastru pal, roz pal, fard de obraz și tonuri crem care funcționează cu părul și nuanța pielii.

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale ei este că se simte bine cu ea însăși.  Este unul dintre lucrurile pe care bănuiesc că soțul ei le admiră cel mai mult la ea.  (Sus, cuplul în martie)

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale ei este că se simte bine cu ea însăși. Este unul dintre lucrurile pe care bănuiesc că soțul ei le admiră cel mai mult la ea. (Sus, cuplul în martie)

Ea încă îmbracă rolul jucăuș, dar bănuiesc că este cea mai fericită în haine informale de la țară.

Jacheta Barbour, cizmele Dubarry și pantalonii din catifea sunt mult mai stilul Camillei decât rochiile strălucitoare.

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale ei este că se simte bine cu ea însăși. Este unul dintre lucrurile pe care bănuiesc că soțul ei le admiră cel mai mult la ea.

Vremurile s-au schimbat de la ultima ei filmare pentru Vogue. Știm acum că Camilla va fi încoronată regină alături de Charles, o perspectivă care nu mai este în viitorul îndepărtat.

Miza a crescut de asemenea. Există mult mai mult control asupra a ceea ce poartă o persoană în această poziție – iar alegerile lor ne vor spune, de asemenea, ceva despre cum va dori să fie văzută ca regină.

Se va menține ea de propria garderobă testată sau va apărea o nouă versiune a ducesei de Cornwall?

îl bănuiesc pe primul. Ea merge pe o linie fină între a rămâne fidelă ei înșiși, în timp ce își dă seama că este pe cale să pășească într-un rol mai analizat.

Oricum, alegerea va fi fost a lui – și numai a lui.

.

Add Comment