Anna Haugh o înlocuiește pe Monica Galetti ca judecător la MasterChef: The Professionals

Anna Haugh se va alătura programului BBC One MasterChef: The Professionals în calitate de judecător al viitorului serial, alături de Marcus Wareing și Gregg Wallace, a anunțat vineri.

Vine după ce fosta judecător Monica Galetti a renunțat la filmări pentru a echilibra nevoile afacerii sale de catering și ale familiei sale la începutul acestei luni.

Anna este bucătarul patron al restaurantului Myrtle din Chelsea și se va alătura lui Marcus și Gregg pentru seria 15, care se întoarce la BBC One la sfârșitul acestui an.

Emoționant: Anna Haugh se va alătura programului BBC One MasterChef: The Professionals în calitate de judecător al viitorului serial, alături de Marcus Wareing și Gregg Wallace, a fost anunțat vineri.

Anna gătește profesional de aproape 20 de ani. Și-a început ucenicia la L’Ecrivain din Dublin înainte de a lucra la Paris pentru Gualtiero Marchesi.

Când Anna s-a mutat la Londra, a lucrat cu Shane Osborn la Pied a Terre, Philip Howard la The Square și apoi a servit ca bucătar șef când London House a deschis pentru Gordon Ramsay.

Editorul-șef MasterChef, David Ambler, a spus: „Anna aduce o mulțime de experiență și experiență culinară în competiție și suntem încântați să o primim în calitate de judecător la MasterChef: The Professionals”.

Anna a spus: „MasterChef are o reputație și o moștenire impecabile în industria ospitalității. Am admirat-o de mult pe Monica ca un bucătar uimitor și ea a deschis calea pentru femeile bucătare. Este un privilegiu să-ți ții scaunul cald în bucătăria MasterChef.

Ea pleacă: vine după ce fosta judecător Monica Galetti a renunțat la filmări pentru a echilibra nevoile afacerii sale de catering și ale familiei sale la începutul acestei luni.

Ea pleacă: vine după ce fosta judecător Monica Galetti a renunțat la filmări pentru a echilibra nevoile afacerii sale de catering și ale familiei sale la începutul acestei luni.

Sarah Clay, editor BBC Entertainment, a declarat: „Anna este un plus minunat pentru familia MasterChef, cunoștințele ei despre mâncare sunt excepționale. Aștept cu nerăbdare să văd recenziile ei și să-i aduc căldura și entuziasmul în bucătărie.

Anna este un bucătar obișnuit la BBC One’s Morning Live, unde a vorbit despre noul ei rol de judecător.

Ea este, de asemenea, gazdă obișnuită și bucătar invitat al Saturday Kitchen de la BBC One; a fost bucătar principal la BBC Ready Steady Cook și a apărut pe Channel 4 Snackmasters Sezonul 2 și trei serii din BBC One’s Royal Recipes.

Yay!  Anna este bucătarul patron al restaurantului Myrtle din Chelsea și se va alătura lui Marcus și Gregg pentru seria 15, care se întoarce la BBC One la sfârșitul acestui an.

Yay! Anna este bucătarul patron al restaurantului Myrtle din Chelsea și se va alătura lui Marcus și Gregg pentru seria 15, care se întoarce la BBC One la sfârșitul acestui an.

La începutul acestei luni, Monica a anunțat că renunță la rolul său de judecător la emisiunea BBC.

Bucătarul, în vârstă de 46 de ani, a făcut parte din trio-ul de jurizare de 14 ani, alăturându-se mai întâi lui Michel Roux Jr și Gregg, apoi lui Marcus din 2014.

Într-o declarație, ea a spus că se retrage de la rolul TV pentru a se concentra pe familia ei și pe restaurantul ei din Londra.

Monica este căsătorită cu somelierul francez David Galetti și are o fiică adolescentă cu el, Anaïs, acum în vârstă de 14 ani.

Ocupată: Anna este, de asemenea, gazdă și bucătar obisnuit la BBC One's Saturday Kitchen;  a fost unul dintre principalii bucătari ai BBC Ready Steady Cook (fotografie de Ready Steady Cook)

Ocupată: Anna este, de asemenea, gazdă și bucătar obisnuit la BBC One’s Saturday Kitchen; a fost unul dintre principalii bucătari ai BBC Ready Steady Cook (fotografie de Ready Steady Cook)

Monica a spus în declarația sa: „Cu inima grea am luat decizia să mă retrag de la filmarea seriei MasterChef: The Professionals de anul acesta.

„Familia mea are nevoie de mine, restaurantul meu are nevoie de mine și încercarea de a echilibra zilele lungi de filmare din următoarele trei luni cu toate acele angajamente a însemnat ceva de dat.

„Așa că acum trebuie să mă concentrez 100% pe cei dragi și să-mi reconstruiesc echipa de bucătărie, care a fost lovită în special în ultimele luni. Cei din industria ospitalității știu cât de greu este acum.

„Familiei mele, echipajului meu și prietenilor mei MasterChef, îmi pare atât de rău că nu sunt alături de voi anul acesta, dar sper să mă întorc curând.”

Ea a continuat: „Vă mulțumesc atât BBC, cât și Shine TV pentru că ați înțeles atât de bine decizia mea, dar pentru acest an voi fi principalul vostru susținător de pe margine”.

„Pentru colegii mei judecători și prieteni, Marcus și Gregg – voi urmări – aveți asta! Dacă nu ești vreodată sigur, gândește-te – ce ar face Mon?! Ne vedem în curând!’

Editorul de divertisment Sarah Clay a spus: „Monica este un membru apreciat al familiei MasterChef și, deși ne va lipsi expertiza și cunoștințele ei neprețuite în gătit și mâncare, îi susținem pe deplin pauza de la filmări pentru a se concentra pe familia și afacerea lui. Îi dorim mult succes și sperăm să o revedem în bucătăria MasterChef pe viitor.

Ocupată: Într-o declarație, Monica a spus că se retrage de la rolul TV pentru a se concentra pe familia ei și pe restaurantul ei din Londra (fotografiat cu soțul David la restaurantul său Mere din Fitzrovia)

Ocupată: Într-o declarație, Monica a spus că se retrage de la rolul TV pentru a se concentra pe familia ei și pe restaurantul ei din Londra (fotografiat cu soțul David la restaurantul său Mere din Fitzrovia)

David Ambler, redactor-șef MasterChef, a adăugat: „Monica este unul dintre cei mai talentați bucătari ai generației sale, am lucrat strâns împreună în ultimii 14 ani și o considerăm un membru cu drepturi depline a familiei MasterChef.

„Speranța noastră este că această situație este corectă pentru acest sezon și că ușa este încă deschisă pentru ca ea să se întoarcă”.

Bazat pe un format creat de Franc Roddam, MasterChef își propune să găsească cei mai buni bucătari amatori.

Formatul a avut un succes enorm la nivel global, cu 65 de lansări locale până în prezent, peste 10.000 de episoade și 500 de seriale în întreaga lume.

De lungă durată: Monica a spus în declarația de demisie:

De lungă durată: Monica a spus în declarația sa de demisie: „Cu inima grea am luat decizia să mă retrag de la filmările din acest an din seria MasterChef: The Professionals” (fotografiat de prima serie)

Au existat 18 serii ale versiunii renovate a MasterChef; 16 seturi de Celebrity MasterChef, 14 seturi de MasterChef: The Professionals și trei seturi de Junior MasterChef.

Anul trecut, Monica a vorbit despre rasism în lumea televiziunii și a alimentelor.

Vorbind cu Good Housekeeping, bucătarul a insistat că va numi întotdeauna un rasist – fie că este „rasism total” sau „ignoranță” – altfel vinovații nu vor învăța.

Monica, care s-a născut în Samoa și a crescut mai ales în Noua Zeelandă, a spus: „Am fost o dată la o cină cu un grup de femei și râdeam de ceva cu o prietenă când o femeie de cealaltă parte de la masă a spus: „Oh, asta îmi place la voi, asiaticii – spuneți doar ce este.

„Și am fost într-o bucătărie unde cineva a spus: „Nu știu ce este asta; întreabă neagră de acolo. Și eu zic: „Vorbiți despre mine?”

„Când nimeni nu spune nimic, pur și simplu continuă, așa că atunci când aud că se întâmplă – fie că este pentru mine sau pentru altcineva – o spun. Toți suntem datori.

“Vreau ca alte femei de culoare să știe că toată lumea este de luat în joc. Da, va fi greu să rămâi puternică la început, dar oricine poate face ceea ce am făcut eu”, a declarat ea publicației.

Monica a vorbit despre cum să-și găsească picioarele la televizor – și despre cum a fost comparată cu Gordon Ramsay și Simon Cowell pentru că sunt „răutăți”.

Prezentator: precum și MasterChef Monica au apărut în emisiunea BBC Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby alături de Giles Coren (stânga)

Prezentator: precum și MasterChef Monica au apărut în emisiunea BBC Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby alături de Giles Coren (stânga)

„Televiziunea este o lume distractivă”, își spuse ea. „La început, feedback-ul mi s-a părut destul de greu; ca oamenii să te judece și să spună că ești oribil este greu.

„Am fost numit Simon Cowell al lumii gătit și soția Gordon Ramsay. Adică ce? Din câte știam, asta era doar o parte din a fi bucătar; era felul în care vorbeam în bucătărie.

„De atunci am învățat să fiu puțin mai atent cu cuvintele mele, așa că oamenii nu prea cred că sunt rea!”

Din viața ei de acasă, Monica a spus: „Asta a fost cea mai grea parte. A fi mamă și a menține un punct de sprijin în topul industriei nu a fost ușor.

„La început, David și cu mine împărțeam custodia copiilor când unul dintre noi era la serviciu, celălalt acasă, apoi ne schimbam – dar cu greu ne vedeam. Chiar și atunci, am suferit de multă vinovăție.

„Acum, când Anaïs are 13 ani, are mai puțină nevoie de mine, dar am această teamă constantă că mai am doar câțiva ani până când ea vrea să plece și să-și facă treaba ei.”

Patrimoniu: Născută în Samoa și crescută în Noua Zeelandă, Monica a dezvoltat un interes timpuriu pentru mâncare - o parte foarte importantă a culturii samoane - și s-a format ca bucătar în Noua Zeelandă.

Patrimoniu: Născută în Samoa și crescută în Noua Zeelandă, Monica a dezvoltat un interes timpuriu pentru mâncare – o parte foarte importantă a culturii samoane – și s-a format ca bucătar în Noua Zeelandă.

.

Add Comment