Kim Kardashian a câștigat victoria în procesul de calomnie al lui Blac Chyna, de 108 de milioane de dolari

Kim Kardashian a câștigat astăzi o victorie în procesul pe care Blac Chyna l-a intentat împotriva ei și a familiei sale, când un judecător a renunțat la acuzația de defăimare împotriva ei.

Avocatul familiei Kardashian, Michael Rhodes, a depus o moțiune pentru un „verdic îndreptat”, cerând judecătorului Gregory Alarcon să-l retragă pe Kim din procesele pentru defăimare pe care Chyna le-a introdus împotriva a patru membri ai familiei.

Chyna le dă în judecată pe Kris Jenner, Kim și Khloe Kardashian și Kylie Jenner pentru defăimare și interferență cu contractul, susținând că au căutat ca spin-off-ul ei „Keeping Up With the Kardashians” „Rob & Chyna” să fie anulat înainte de al doilea sezon.

În timpul procesului, membrii clanului Kardashian și Jenner au mărturisit că Chyna l-a abuzat pe Rob Kardashian în timpul relației turbulente a cuplului. Printre aceste acuzații, Chyna a tras o armă asupra lui Rob și a bătut-o cu un stâlp.

Vineri, Rhodes a susținut că niciunul dintre comentariile pe care Kim le-a făcut în e-mailurile către familia ei sau E! liderii a fost defăimător.

Iar judecătorul a fost de acord, spunând în hotărârea sa scrisă că un rezumat scris de mână cu privire la chestiune prezentat de avocatul lui Chyna, Lynne Ciani, „nu reușește să stabilească o declarație defăimătoare făcută de Kim Kardashian”.

Avocatul lui Blac Chyna i-a acuzat pe familia Kardashian de „gazare” pe jurați în procesul lor pentru calomnie în valoare de 108 de milioane de dolari (fotografiat ieșind din instanță ieri)

Vineri, judecătorul a hotărât în ​​hotărârea sa scrisă că un rezumat scris de mână cu privire la chestiune a fost prezentat de avocatul lui Chyna, Lynne Ciani,

Vineri, judecătorul a hotărât, în decizia sa scrisă, că un memoriu scris de mână cu privire la chestiune, prezentat de avocatul lui Chyna, Lynne Ciani, „nu reușește să stabilească o declarație defăimătoare făcută de Kim Kardashian”.

Avocații Chynei au fost găsiți vinovați de a avea

Avocații lui Chyna au fost găsiți vinovați de „nu au stabilit o declarație defăimătoare făcută de Kim Kardashian”

„Moțiunea pentru un verdict direct este, prin urmare, acordată lui Kim Kardashian în ceea ce privește cauza defăimătoare a acțiunii.”

Decizia spune: „Nu există nicio dovadă că inculpatul Kim Kardashian a avut un „parte responsabilă” în publicarea presupuselor declarații ale celorlalți inculpați.

Jurații au început deliberările la ora 16:30 în procesul amar în care Chyna caută în jur de 40 de milioane de dolari în câștiguri pierdute și aproximativ 60 de milioane de dolari în câștiguri viitoare pe care susține că le-a pierdut din cauza presupusei defăimări.

Rapoartele sălii de judecată indică faptul că înainte de a începe deliberările, a existat un schimb tensionat între avocatul lui Chyna și judecătorul Alarcon.

Schimbul a fost atât de tensionat, încât reporterul a fost nevoit să-i întrerupă și să le roage să nu vorbească între ei.

În declarația sa de încheiere, avocatul familiei Kardashian, Rhodes, s-a referit la ziua „mare luptă” a lui Chyna și Rob, când și-a făcut bagajele și a plecat din casa lor cu fetița visată.

Khloe, 37 de ani (extrema stânga) și Kim Kardashian, 41 (a doua de la stânga), și sora ei mai mică Kylie Jenner, 24 de ani (a doua de la dreapta) cu mama lor, matriarha familiei Kris Jenner, 66 de ani (extrema dreapta), sunt toate numiți inculpați în cazul.  Ei sunt fotografiați în instanță pe 19 aprilie

Khloe, 37 de ani (extrema stânga) și Kim Kardashian, 41 (a doua de la stânga), și sora ei mai mică Kylie Jenner, 24 de ani (a doua de la dreapta) cu mama lor, matriarha familiei Kris Jenner, 66 de ani (extrema dreapta), sunt toate numiți inculpați în cazul. Ei sunt fotografiați în instanță pe 19 aprilie

Judecătorul Gregory W. Alarcon a respins o moțiune a avocatului Chynei de a-i permite să ia din nou tribună după ce s-a supărat după ce a văzut o fotografie nud în timpul interogatoriului.  Chyna este fotografiată în instanță pe 19 aprilie

Judecătorul Gregory W. Alarcon a respins o moțiune a avocatului Chynei de a-i permite să ia din nou tribună după ce s-a supărat după ce a văzut o fotografie nud în timpul interogatoriului. Chyna este fotografiată în instanță pe 19 aprilie

Kim Kardashian, schițată în instanță săptămâna trecută, a declarat marți că nu se simte confortabil când filmează scenele Keeping Up With the Kardashians cu Blac Chyna, după ce ar fi lovit fratele ei, Rob, cu o tijă de metal.

Kim Kardashian, schițată în instanță săptămâna trecută, a declarat marți că nu se simte confortabil când filmează scenele Keeping Up With the Kardashians cu Blac Chyna, după ce ar fi lovit fratele ei, Rob, cu o tijă de metal.

În timpul mărturiei sale, Chyna a negat că cuplul s-a despărțit în acel moment. Dar, a spus Rhodes juraților astăzi, „a trebuit să confirme că relația este încă în regulă, pentru că trebuie să vă convingă că rețeaua și-a dorit în continuare emisiunea”.

„Nu a fost o relație pe care vreun director de rețea și-o dorește la televizor”.

E! Directorii rețelei au spus în timpul mărturiei lor că Rob și Chyna trebuiau să fie o comedie romantică uşoară.

Și instanței i s-a spus, de asemenea, că un producător de Rob și Chyna s-a dus la Chyna pentru a-i spune că, dacă vrea un al doilea sezon al serialului, ar trebui să-și repare relația cu Rob și a sugerat că o consiliere ar putea să o ajute.

Dar reacția lui la sugestie, a spus Rhodes pentru Today, a fost: „F—— nu, f—asta. F___ Rob. Nu fac asta.

„Este aceasta relația în jurul căreia vrei să-ți construiești comedia romantică”, a întrebat el. „Oricine i-ar spune asta tatălui bebelușului ei… ți-ar plăcea să-l dai în aer.

Cerând juriului „să meargă cu mine” la clienții săi, el a arătat spre ei și a spus: „Iată bunica copilului, mătușile lui… »

Mama lui Blac Chyna, Tokyo Toni, a sunat familia Kardashians

Mama lui Blac Chyna, Tokyo Toni, le-a numit pe familia Kardashian o familie „violentă” joi, în timp ce stătea în fața tribunalului unde era în desfășurare procesul pentru defăimare al fiicei sale.

Juriul este încă în afara celorlalte acuzații făcute de Chyna

Juriul este încă în afara celorlalte acuzații făcute de Chyna

Vorbind despre „durerea și angoasa” de pe fața lui Rob Kardashian în timpul mărturiei sale de ieri, Rhodes a spus: „A fost real. Este o adevărată familie. Da, sunt faimoși, dar sunt oameni adevărați.

„Doar pentru că Rob este un tip mare nu înseamnă că nu poate fi o victimă. Cum te-ai simți dacă copilul tău ar trece pe acolo? Poze Rob. Cum arăta? A fost greșit?

Vorbind despre e-mailurile trimise de Kris, Khloe și Kylie plângându-se de Chyna după marea criză, Rhodes a întrebat juriul: „Nu își pot exprima preocupările într-un limbaj oarecum plin de culoare, trebuie să vină în instanță pentru a se apăra?”

Rhodes a întrebat: „A învins Chyna s___ lui Rob? Da ea a făcut. Era adevărat. S-a întâmplat.’

Și despre negarea lui Chyna că s-a întâmplat, el a spus: „Ea încearcă să spună: „Câinele meu mi-a mâncat temele, asta nu este real, este fals.

Rhodes a spus că mai multe E! și compania sa-mamă NBCUniversal au confirmat cu toții că opțiunea pentru un al doilea sezon al lui Rob și Chyna nu a fost niciodată urmărită. „Nu a existat niciodată un sezon doi acolo”, a adăugat.

El a acuzat-o pe Chyna că „și-a ascuns banii” și că nu a depus o declarație fiscală timp de trei ani.

„Ați păcălit guvernul – dar vă vom oferi milioane de dolari – nu?” a întrebat juriul, adăugând că, deși instanța i-a ordonat să predea înregistrările financiare. „Este o mușamalizare”, a spus el.

În timpul mărturiei anterioare despre debacleul din 15 decembrie 2016 dintre Chyna și Rob, ea a fost acuzată că a spart un televizor, ușa unui dormitor și o casă de turtă dulce de Crăciun.

„Casa de turtă dulce era o prostie și exagerată și frumoasă „ca Kardashians””, a spus Rhodes. Când a spulberat-o, și-a dezvăluit furia pentru tot ceea ce nu avea să fie.

El și-a încheiat acordul de încheiere, spunând juraților: „Este timpul să lăsăm familia să înceapă să se vindece. Tot ceea ce înseamnă este că ne dați un verdict în favoarea apărării. În caz contrar, va continua și mai departe.

.

Add Comment