Golda Rosheuvel din Bridgerton dezvăluie că i s-a spus să nu devină homosexual în mod public

Golda Rosheuvel din Bridgerton a dezvăluit că i s-a spus să nu iasă atât de gay în public, deoarece i-ar putea „strica” cariera.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a spus că un regizor lesbian fără nume a sfătuit-o să-și păstreze sexualitatea secretă la începutul carierei.

Golda, care o interpretează pe Regina Charlotte în drama de la Netflix, a spus că s-a simțit „confuză” după ce i s-a spus să nu iasă la întâlnire, dar a insistat să fie „adevărată” cu cine este.

Sexualitate: Golda Rosheuvel din Bridgerton a dezvăluit că i s-a spus să nu devină la fel de gay în public, deoarece i-ar putea „strica” cariera

Vorbind despre conversația pe care a avut-o cu regizoarea lesbiană pe podcastul Just for Variety, ea a spus: „Vorbeam despre a fi mândru și reprezentativ și dacă a trebuit să spun că sunt gay în interviuri.

„Și acesta a fost un nu absolut. ‘Nu ar trebui să faci asta. Ar putea sau ți-ar distruge cariera de actor.”

Ea a adăugat: „Prefer să-mi pierd o slujbă decât să nu fiu fidelă cine sunt. Prefer să nu lucrez într-o industrie care nu mă acceptă. Doar că nu așa am fost crescută.

Golda a spus că i se pare „ciudat” că oamenii îi spun că poate vorbi deschis despre sexualitatea ei familiei și prietenilor, dar nu public.

Apariție: actrița, care o interpretează pe Regina Charlotte în Bridgerton (foto), a spus că a fost sfătuită de un regizor lesbian fără nume să-și păstreze secretul sexualitatea la începutul carierei.

Ea a recunoscut că a fost și mai șocată când sfatul a venit de la un regizor deschis lesbian, spunând că „nu a înțeles deloc”.

Nu contează pentru mine uneori, conversația care are loc nu iese la iveală. E ciudat”, a adăugat ea.

Vorbind despre sexualitatea ei, Golda a continuat spunând că este „mândră și mândră” că a subliniat importanța reprezentării în industrie.

„Reprezentarea este cu adevărat importantă, fie că este vorba despre rasa ei, sexualitatea ei, bărbații ei, femeile ei – oricare ar fi ea. Reprezentarea este importantă”, a spus ea.

„Aș prefera să nu lucrez într-o industrie care nu mă acceptă”: Golda a spus că s-a simțit „confuză” după ce i s-a spus să nu iasă la întâlnire, dar a insistat să fie „credincioasă” cine este Ea

„Am ieșit și sunt mândru. Sexualitatea mea este cu adevărat importantă pentru mine, în ceea ce privește existența, în ceea ce privește faptul de a fi în preajma focului de tabără și de a ști că sunt important. Sunt la fel de important ca oricine de pe planetă.

Golda se întâlnește cu scriitoarea Shireen Mula de nouă ani și a recunoscut că nu se vede cu nimeni altcineva când vorbește pe podcast.

Abordând problema căsătoriei, ea a spus: „Vom vedea, vom vedea. Adică, știi, nu mă văd cu nimeni altcineva.

Comentariile ei vin în timp ce era ocupată să filmeze primele ei scene ca Regina Charlotte pentru prequelul Bridgerton.

Romantism: Golda se întâlnește cu scriitoarea Shireen Mula de nouă ani și a recunoscut că nu se vede cu nimeni altcineva când vorbește pe podcast

Romantism: Golda se întâlnește cu scriitoarea Shireen Mula de nouă ani și a recunoscut că nu se vede cu nimeni altcineva când vorbește pe podcast

Filmările timpurii din ceea ce părea a fi o înmormântare l-au arătat pe personajul Goldei conducând doliu în timp ce arăta la fel de fabulos ca întotdeauna într-o perucă elaborată gri-albăstrui, acoperită cu o coroană orbitoare.

De asemenea, a fost văzută îmbrăcând rochii bleumarin închis, ținuta completată de cercei strălucitori cu diamante și smarald.

Golda a fost văzută blocată în rolul ei, arătând încruntarea personajului ei în timp ce se uita pe fereastra trăsurii ei.

Anul trecut s-a anunțat că va fi în lucru un serial spin-off care descrie anii tineri ai monarhului flamboyant și avid de bârfe, spectacolul fiind scris și produs de creatorul Bridgerton, Shonda Rhimes.

Personaj: Golda a devenit un chip recunoscut cu formidabila Regina Charlotte la Briderton

Personaj: Golda a devenit un chip recunoscut cu formidabila Regina Charlotte la Briderton

Amplasat la mijlocul secolului al XVIII-lea, prequelul examinează viața tânără a lui Charlotte, fiica regalității germane care s-a căsătorit cu monarhul britanic George al III-lea, a jucat în drama Netflix a lui Corey Mylchreest, în 1761, când avea 17 ani. Căsătoria a durat 57 de ani. și a produs 15 copii.

India Ria Amarteifio, în vârstă de 21 de ani, care urmează să o interpreteze pe tânăra regină, a interpretat-o ​​pe fiica lui DCI Roz Huntley, Sophie, în cel de-al patrulea sezon al dramei BBC Line Of Duty. Ea a jucat și în filmele ITV Dr Who și Unforgotten.

Seria va include, de asemenea, originile altor personaje prezentate în Bridgerton, și anume Violet Bridgerton și Lady Danbury.

Între timp, în urma zgomoturilor că a doua serie a lui Bridgerton nu a reușit să se ridice la înălțimea primei, prequelul spin-off Regina Charlotte este condimentată pentru a menține cifrele de spectatori ridicate.

Cele mai recente știri din tonă!  Producția noului prequel al lui Bridgerton a început miercuri, când Golda Rosheuvel a filmat unele dintre primele ei scene în rolul Reginei Charlotte.

Majestatea Sa: Golda s-a transformat în Regina Charlotte în timpul filmărilor de noi scene

Cele mai recente știri din tonă! Producția noului prequel al lui Bridgerton a început miercuri, când Golda Rosheuvel a filmat unele dintre primele ei scene în rolul Reginei Charlotte.

Pentru o scenă, spune o sursă, un perete a fost întărit, în timp ce într-o altă scenă, spectatorii vor vedea tăbliile care se lovesc unele de altele.

Potrivit unei surse, s-a temut că o scenă de dragoste energică cu tânărul monarh, interpretată de India, ar putea fi atât de energică încât ar putea să doboare literalmente casa.

„Există o distribuție tânără pentru prequel și scenele de sex îi prezintă”, a spus persoana din interior. „Cu siguranță îi va mulțumi pe fanii Bridgerton care se plâng că nu există scene de sex în a doua serie.

„Într-un singur scenariu, va exista o tăblie care se lovește puternic de un perete. Va fi mai plină de viață decât orice din prima serie.

Scriitorii emisiunii sunt, de asemenea, dornici să abordeze criticile conform cărora Bridgerton a evitat relațiile între persoane de același sex și are o „problemă cu homosexualii”.

O scenă îl va vedea pe Brimsley, unul dintre asistenții lui Charlotte și interpretat de Sam Clemmett, făcând sex cu un alt personaj masculin, numit Reynolds.

„Serialul va include gay și nu se va teme să exploreze relațiile între persoane de același sex”, a adăugat sursa.

„Este ceva important și pentru Netflix, pentru a se asigura că telespectatorii se pot vedea pe ei înșiși în programarea lor. Sperăm că rezolvă ceea ce a devenit cunoscut sub numele de „problema gay”.

Se înțelege că Lizzy Talbot, coordonatorul de intimitate care a lucrat la Bridgerton, a fost angajată să ajute cu scenele de sex de la Queen Charlotte – multe dintre ele vor fi filmate pe un „decor închis” în care numărul de actori și de echipe este menținută la minimum.

Distribuție: Amplasat la mijlocul secolului al XVIII-lea, prequelul examinează viața tânără a lui Charlotte, care va fi interpretată de India Ria Amarteifio, în vârstă de 21 de ani.

Distribuție: Amplasat la mijlocul secolului al XVIII-lea, prequelul examinează viața tânără a lui Charlotte, care va fi interpretată de India Ria Amarteifio, în vârstă de 21 de ani.

.

Add Comment