Elon Musk a plătit aproape jumătate din donația de divorț a fostei iubite Amber Heard către ACLU, potrivit instanței.

Vedeta Aquaman, în vârstă de 36 de ani, a declarat public că va împărți plata de 5,5 milioane de lire sterline (7 milioane de dolari) între Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU) și un spital de copii din Los Angeles, după ce despărțirea ei de Depp a fost finalizată în 2016.

Dar bătălia pentru calomnie a fostului cuplu s-a spus ieri că ACLU a primit până acum puțin peste 1 milion de lire sterline (1,3 milioane de dolari), inclusiv 400.000 de lire sterline (500.000 de dolari) de la fondatorul Tesla Musk, 100.000 de dolari de la Depp însuși, 350.000 de dolari de la Heard și alți 35 de dolari. un fond de la firma de investiții Fidelity.

Directorul operațional ACLU și consilierul general Terence Dougherty a spus că li s-a spus, în corespondență cu Musk, că întreaga donație de 3,5 milioane de dolari va fi plătită în zece ani.

Amber Heard și Elon Musk s-au întâlnit timp de un an după divorțul actriței de Johnny Depp.

/ @CreepyPuppet și @CowanFilms

„Am contactat-o ​​pe domnișoara Heard din 2019 pentru următoarea tranșă a donațiilor ei și am aflat că se afla în dificultate financiară”, a spus el Tribunalului Județean Fairfax.

Heard și Musk s-au întâlnit timp de un an după divorțul actriței de Depp.

Avocații actriței au declarat instanței că intenționează să-și onoreze integral promisiunea față de ACLU, dar în prezent are nevoie de bani pentru a-și acoperi onorariile legale.

Lupta pentru calomnie dintre Depp, 58 de ani, și Heard se concentrează pe un articol de opinie din 2018 pentru The Washington Post, în care Heard se descrie ca fiind o victimă a violenței și a abuzului sexual.

Jurații au auzit că ACLU a jucat un rol esențial în crearea articolului, Robin Shulman, un strateg de comunicații ACLU, spunându-i lui Heard în noiembrie 2018 că ea a încercat să vă „strângă focul și furia” într-o primă schiță a articolului de opinie.

O fotografie a lunii de miere apare pe un ecran în timpul procesului de calomnie Depp vs Heard de 50 de milioane de dolari la Tribunalul de circuit din comitatul Fairfax

/ Pool/AFP prin Getty Images

Articolul a fost revizuit de avocații ACLU și Heard pentru a ajuta actrița să evite dificultățile legale, inclusiv menținerea unui acord de confidențialitate pe care l-a semnat cu Depp după divorțul lor și a fost programat să coincidă cu apariția lui Heard în filmul Aquaman.

Starul The Pirates of the Caribbean dă în judecată pentru 50 de milioane de dolari, susținând că editorialul l-a acuzat efectiv de abuz domestic și i-a deraiat cariera la Hollywood. Heard dă în judecată pentru 100 de milioane de dolari.

Mai devreme, bodyguard-ul lui Depp, Malcolm Connolly, a mărturisit despre zgârieturile și urmele pe care le-a văzut pe fața lui Depp în timpul nunții, o relație despre care spunea că a trecut de la „lovey-dovey” la o serie de argumente.

„Amber a început să se schimbe. Amber a început să devină puțin mai înflăcărată, exigentă. Am văzut că Amber a vrut să poarte pantalonii în această relație. Era destul de evident”, a spus el.

Actorul Johnny Depp se întoarce după o pauză la Tribunalul de circuit din Fairfax County

/ PA

Domnul Connolly a spus că nu a fost niciodată martor la violențe, dar a spus instanței că a auzit argumente și a văzut răni la adresa lui Depp: „Ceea ce am observat imediat a fost că majoritatea acestor semne au apărut pe partea stângă a feței sale.

„Ar fi zgârieturi pe gâtul lui. Poate o buză mare în colț, o vânătaie în orbită. Devenea din ce în ce mai regulat. Nu în fiecare săptămână, dar cu siguranță s-a întâmplat.

O fotografie făcută de garda de corp a lui Depp și Heard cu personalul Orient Express în luna de miere din 2013 a fost prezentată în instanță, în timp ce domnul Connolly a identificat „răni și umflături vizibile” pe fața actorului.

„Fie a trecut printr-o uşă, fie s-a trântit o uşă în el”, a remarcat el.

Procesul continuă.

.

Add Comment